Σαράντα ημέρες πριν από τις εκλογές, δεν πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στους αντιπάλους να καλλιεργούν σύγχυση για το τι θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Βήμα FM. Απαντώντας σε ερώτηση για τις θέσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ευρώ, τόνισε επίσης, πως η απόφαση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για «λύση εντός ευρώ» δεσμεύει τους πάντες.

Ο κ. Παπαδημούλης, επιτέθηκε σε «τηλεοπτικά κανάλια φιλοκυβερνητικά και άκρως αντισυριζικά» τα οποία όπως είπε, δημιουργούν «σεισμό» όταν ο κ. Λαφαζάνης λέει τη γνωστή του άποψη, ενώ αποσιώπησαν τις δηλώσεις της Μαριέττας Γιαννάκου, πως ο Αντώνης Σαμαράς κάνει ανοίγματα στην ακροδεξιά.

Αιχμηρά σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την ένταξη του Κυριάκου Βελόπουλου και του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. «Και ρωτώ: αν είναι να βάλουν τον Βελόπουλο, γιατί έκοψε ο Σαμαράς τον αδελφικό του φίλο και ομοϊδεάτη, τον Κρανιδιώτη; Εκτός αν νομίζουν ότι ο Ζαγοράκης, που έπαιζε στο κέντρο, συμβολίζει το άνοιγμα στο μεσαίο χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαδημούλης, είπε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη «έστω και με μια ψήφο διαφορά», σημειώνοντας ωστόσο πως αν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερα από το άθροισμα Ν.Δ. –ΠΑΣΟΚ. Τότε θα είναι σεισμός.