Την Κεντρική Αγορά της Αθήνας (Βαρβάκειο) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μιλώντας με εμπόρους και καταναλωτές ο κ. Κουμουτσάκος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει, όπως είπε, ότι στην Αγορά λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός, καθώς και ότι οι τιμές κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Προσέθεσε όμως ότι οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να δείχνουν εφησυχασμό κυρίως για ορισμένες νεοεμφανιζόμενες - εκτός Κεντρικής Αγοράς - πρακτικές, που μπορούν να οδηγήσουν σε παραπλάνησή τους.

«Είναι για εμάς θέμα αρχής η απόρριψη πρακτικών παραπλάνησης των πολιτών. Είτε αυτές αφορούν τιμές είτε οτιδήποτε άλλο. Όπως π.χ. εγκαίνια όχι έργων αλλά σκηνικού έργων όπως επανειλημμένα συμβαίνει στην Αττική τις τελευταίες μέρες».

Επίσης ο κ. Κουμουτσάκος στην επίσκεψή του διαπίστωσε ότι στην Κεντρική Αγορά ασκούνται ικανοποιητικά οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι για την προστασία της υγείας των καταναλωτών.

Η δημόσια υγεία είναι ένα πολύτιμο αγαθό πρώτης προτεραιότητας για την πολιτεία, υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «οι έλεγχοι θα πρέπει να είναι συνεχείς και όχι μόνον τις Άγιες Μέρες του Πάσχα».