Στις παράπλευρες απώλειες του "πολέμου" της Κερατέας θα πρέπει να συμπεριληφθεί και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.

Ο βουλευτής που βρέθηκε χθες στην Κερατέα για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ. Οπως υποστηρίζει τους εξήγησε ποιος είναι ζήτησε να δει τον εισαγγελέα και αφού του υπέδειξαν κάποιο σημείο της περιοχής ο βουλευτής άφησε το αυτοκίνητό του και επεχείρησε να συνατηθεί τόσο με τον εκπρόσωπο της δικαιοσύνης όσο και με κατοίκους της Κερατέας.

Στην συνέχεια όμως η περιοχή όπου είχε αφήσει ο Β. Οικονόμου το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του βουλευτή να υποστεί σοβαρές ζημιές, όπως υποστηρίζει, από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατευθύνθηκε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της Κερατέας για να υποβάλλει μηνύσεις αλλά εκεί βρήκε κλειστές τις πόρτες του τμήματος και όπως καταγγέλει οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να ακούσουν τις καταγγελίες του.