Με αιχμές κατά του Λάκη Λαζόπουλου απάντησε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο Λαζόπουλος δεν κάνει πια σάτιρα. Κάνει πολιτική προπαγάνδα και μάλλον χοντροκομμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

O κ. Λαζόπουλος είχε κατηγορήσει εμμέσως τον κ. Θεοδωράκη ότι ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτε καινούργιο αλλά προσπαθεί να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημειώνεται ότι στην επιστολή-απάντηση προς τον ΑλέξηΤσίπρα για το ευρωψηφοδέλτιο έγραψε χαρακτηριστικά ότι «το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε στη συνέντευξή του ότι είναι ανορθόγραφος και δυσλεκτικός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα περί χρηματοδότησης του κόμματός του. «Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ. Τη δεκαετία 2000-2011 τα κόμματα πήραν 655.000.000 ευρώ. Το αντιλαμβάνεστε το νούμερο; Εξτρα τα δάνεια, που ήταν άλλα 272.000.000 ευρώ. Οι δικές μας περιοδείες όμως στοιχίζουν όσο τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου. Αντε και μια διανυκτέρευση 25 ευρώ στην Ηγουμενίτσα, 50 ευρώ στα Χανιά. Ε, αυτά τα λεφτά τα έχουμε. Μας τα δίνουν δηλαδή οι φίλοι μας» είπε.