current views are: 2

21 Απριλίου 2014
Δημοσίευση23:00

Ειδικοί σε ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης στηρίζουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Την αμέριστη στήριξή τους στη Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς» και στον Αρη Σπηλιωτόπουλο εξέφρασαν με δήλωσή τους η κυρία Πάολα Παύλου- Χατζηπατέρα και ο Ευθύμιος Πέππας.

Δημοσίευση 23:00’
αρθρο-newpost

Την αμέριστη στήριξή τους στη Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς» και στον Αρη Σπηλιωτόπουλο εξέφρασαν με δήλωσή τους η κυρία Πάολα Παύλου- Χατζηπατέρα και ο Ευθύμιος Πέππας.

Την αμέριστη στήριξή τους στη Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς» και στον Αρη Σπηλιωτόπουλο εξέφρασαν με δήλωσή τους η κυρία Πάολα Παύλου- Χατζηπατέρα και ο κ. Ευθύμιος Πέππας.

Η κυρία Χατζηπατέρα δήλωσε ότι «η πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για μια Αθήνα του Πολιτισμού και του Τουρισμού 12 μήνες τον χρόνο μπορεί να τονώσει την επιχειρηματική δραστηριότητα και να αναζωογονήσει το κέντρο της πόλης. Μπορεί να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα να μετατρέψει την Αθήνα σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλες μεγαλουπόλεις, γι’ αυτό συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Άρη Σπηλιωτόπουλου και της Δημοτικής του Παράταξης για μια Αθήνα του Πολιτισμού, του Τουρισμού και της επιχειρηματικής ανάπτυξης». Η κ. Χατζηπατέρα υπήρξε εξωτερικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας σε ζητήματα ευρωπαϊκών επενδύσεων και προσέλκυσης πόρων.

Ο κύριος Πέππας, ειδικός σε ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο Λονδίνο, δήλωσε ότι «η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αναπτύξει θεματικές μορφές τουρισμού. Μπορεί να αξιοποιήσει τις αθλητικές της υποδομές, την αίγλη και το κύρος της ως πόλη των δυο Ολυμπιακών Αγώνων και να προσελκύσει αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας. Η πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου και της παράταξης «Αθήνα Μπορείς» κινείται ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. Συντάσσομαι και εγώ με τη σειρά μου στην κοινή αυτή προσπάθεια αξιοποιώντας τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση μου πάνω σε ζητήματα τουρισμού και αθλητισμού για την μετατροπή της Αθήνας σε πραγματική μητρόπολη αθλητισμού και πολιτισμού».

 


σχετικα αρθρα