Ως μία νίκη των πολιτών που ελπίζουν και συμμετέχουν περιέγραψε την επικράτησή στο Δήμο Αθηναίων -την πρώτη για υποψήφιο που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ έπειτα από 24 χρόνια- ο κ. Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων, για μία πόλη με ελευθερία, αλληλεγγύη και ευθύνη· μία πόλη ασφαλή, φιλική και βιώσιμη.

«Αυτήν την αντίληψη φέρνουμε» πρόσθεσε ο κ. Καμίνης, υπογραμμίζοντας ότι η Αθήνα πρέπει να διοικηθεί με κανόνες διαφάνειας και δικαιοσύνης.

«Από αύριο έχουμε να κάνουμε πολλά. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την πόλη μας» πρόσθεσε ο κ,. Καμίνης.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος εξέφρασε προβληματισμό για το υψηλό ποσοστό της αποχής, εμφανίστηκε βέβαιος ότι μπορεί να μετατραπεί σε θετική συμμετοχή.

Τέλος απευθύνθηκε στους πολίτες και τους εργαζομένους του Δήμου Αθηναίων, λέγοντας ότι «μαζί θα δώσουμε τη μάχη» και προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον απερχόμενο δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη για να ενημερωθεί.

Τον κ. Καμίνη επισκέφθηκε στο εκλογικό του κέντρου ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ.Πεταλωτή και το νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Σγουρό.