Τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, ο οποίος αρχίζει από αύριο επίσημα την προεκλογική του δραστηριότητα.

Ο κ. Μαριάς έγινε δεκτός στις 2 το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης από τον κ.κ. Ειρηναίο με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά θεμάτων που αφορούν αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες επηρεάζουν καθοριστικά την Εκκλησία.

Ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι η δράση του ως υποψήφιου Ευρωβουλευτή εμπνέεται πέραν των άλλων από τις αξίες της στήριξης του έθνους - κράτους στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συνεργασίας, του σεβασμού της εθνικής ταυτότητας και της πολιτισμικής παράδοσης του λαού μας, του ενεργού ρόλου της Ορθοδοξίας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και από την αρχή της επικουρικότητας.

Ο κ. Μαριάς αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τη θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης, εξέφρασε δημόσια την εκτίμησή του στο πρόσωπο και στο αθόρυβο έργο του προκαθημένου της Εκκλησίας της Κρήτης, προσβλέποντας στην αγαθή συνεργασία μαζί του επ’ ωφελεία των πολιτών του νησιού μας, όπως άλλωστε συνέβη και κατά τη διετή δραστηριότητα του Νότη Μαριά ως Βουλευτή Ηρακλείου.