current views are: 2

23 Απριλίου 2014
Δημοσίευση04:20

Σκληρή επίθεση στα διαπλεκόμενα που στηρίζουν την κυβέρνηση ετοιμάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Σηκώνει τους τόνους της αντιπαράθεσης σε όλα τα μέτωπα ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποκαλύψει όπως λένε τα στελέχη του «τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα που την στηρίζουν.»

Δημοσίευση 04:20’
αρθρο-newpost

Σηκώνει τους τόνους της αντιπαράθεσης σε όλα τα μέτωπα ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποκαλύψει όπως λένε τα στελέχη του «τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα που την στηρίζουν.»

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης  

Σηκώνει τους τόνους της αντιπαράθεσης σε όλα τα μέτωπα ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποκαλύψει όπως λένε τα στελέχη του «τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα που την στηρίζουν.» Ταυτόχρονα βάζει πλέον στο κάδρο της διαπλοκής και τον Σταύρο Θεοδωράκη και το « ΠΟΤΑΜΙ » με την λογική ότι το νεοϊδρυθέν κόμμα   δεν έχει εκφράσει συγκεκριμένες θέσεις για τα σημαντικά πολιτικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και άρα ο ρόλος του έχει να κάνει  περισσότερο με το  να ανακόψει την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ παρά να δώσει εναλλακτική λύση στους πολίτες. 

Με την φράση « ως εδώ ,δεν υπάρχουν περιθώρια ισορροπιών παρά μόνο η καταμέτωπο επίθεση» οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έδιναν το στίγμα της ατμόσφαιρας που θα επικρατήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. « Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αποκαλύπτοντας την αλήθεια και τα παιχνίδια που παίζονται πρόσθεταν . Και αυτό θα κάνουμε». 

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου ισχυρίζονται ότι υπάρχει πλέον ένα ενιαίο κέντρο και  μία μεθοδευμένη τακτική ανάδειξης των εσωκομματικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ από μερίδα των ΜΜΕ και παράλληλη υποβάθμιση των κυβερνητικών προβλημάτων.«Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν χρήζει αντίστοιχης προσοχής το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ούτε υπάρχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τις πρωτοφανείς συγκρούσεις μεταξύ των κεντρικών στελεχών του κυβερνητικού κόμματος είπε ο Πάνος Σκουρλέτης. 

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτήθηκε ακόμα «πως είναι δυνατόν να περνάνε απαρατήρητα τα καθόλου κολακευτικά σχόλια σχετικά με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι αυτό “υποτιμά τους ψηφοφόρους”, ενώ ο κ. Αντώναρος με τη σειρά του κάλεσε να “μαυριστούν” από τους ψηφοφόρους, οι υποψήφιοι “δήθεν τηλεαστέρες”, οι “μαϊντανοί”, “αλεξιπτωτιστές και άλλα φρούτα”. Απαντώντας στους επικριτές του πρωθυπουργού, το φιλοσαμαρικό “antinews” τους κατηγορεί ως “πέμπτη φάλαγγα” και ως “μασκαράδες”.

Οι “ευγενείς” χαρακτηρισμοί που ανταλλάσσονται μεταξύ των στελεχών της ΝΔ συμπεριλαμβάνουν και τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, που αναφέρθηκε στο “έγκλημα” Σαμαρά για τα γεγονότα του 1993. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης αποσύνθεσης στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ, το τι συμβαίνει με τις πολλαπλές αυτοδιοικητικές της υποψηφιότητες, όπου σε μια σειρά περιοχών περισσότερα από ένα στελέχη της ΝΔ διεκδικούν δήμους και περιφέρειες, όπως σε Αθήνα, σε Κεντρική Μακεδονία και Στερεά Ελλάδα. Τελευταίο κρούσμα ο δήμος Πειραιά όπου υπουργός της κυβέρνησης στηρίζει την υποψηφιότητα Μώραλη, έναντι του επίσημου χρίσματος του κ. Μιχαλολιάκου.» 

Για πρώτη φορά χθες το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο κάδρο της πολιτικής διαπλοκής και τον Θεόδωρο Πάγκαλο ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Μάγκα. 

«Παρακολουθήσαμε μια καθόλου τυχαία συνάντηση. Τον άνθρωπο που παρέδωσε τον Οτσαλάν στη ΜΙΤ και τους νεοναζί νοσταλγούς της χούντας, να επιτίθενται χυδαία στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Η συμπύκνωση της επίθεσης από το εμετικό παραλήρημα του δελτίου του MEGA, δεν μας προκαλεί έκπληξη. Διαπλοκή, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και νεοναζί σε απόλυτο συντονισμό» ανέφερε  η ανακοίνωση και όπως λένε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης  το σχόλιο αυτό είναι μόνο η αρχή.


σχετικα αρθρα