ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Παπανδρέου «πάει» ΔΗΜΑΡ και προκαλεί «σεισμό»

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2014, 14:15 / Ανανεώθηκε 24 Απριλίου 2014, 15:30
Ο Γιώργος Παπανδρέου «πάει» ΔΗΜΑΡ και προκαλεί «σεισμό»
Facebook Twitter Whatsapp
Οι φωτογραφικές κάμερες θα πάρουν φωτιά τη Δευτέρα το πρωί και οι εικόνες που θα απαθανατίσουν σίγουρα θα κάνουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να «βγει από τα ρούχα του», πράγμα όχι και τόσο δύσκολο άλλωστε. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη
 
Οι φωτογραφικές κάμερες θα πάρουν φωτιά τη Δευτέρα το πρωί και οι εικόνες που θα απαθανατίσουν σίγουρα θα κάνουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να «βγει από τα ρούχα του», πράγμα όχι και τόσο δύσκολο άλλωστε. 
 
Ο Γιώργος Παπανδρέου σε μια εμφάνιση που προετοίμαζε και συζητούσε εδώ και καιρό - όπως είχε αποκαλύψει και το ηλεκτρονικό πολιτικό περιοδικό NEWPOSTER- θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι, στο ίδιο πάνελ με τον Φώτη Κουβέλη.
 
Ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα παρουσιάσουν μαζί το βιβλίο της Μαριλένας Κοππά, ευρωβουλευτού μέχρι πριν από λίγο καιρό με το ΠΑΣΟΚ, αλλά υποψήφιας ευρωβουλευτού πλέον με τη ΔΗΜΑΡ
 
Στις αρχές του μήνα όταν κυκλοφόρησε το NEWPOSTER ο πολιτικός συντάκτης Χρήστος Κούτρας έγραφε σε άρθρο του για το «come-back του Παπανδρέου»: «Τις επόμενες ημέρες ,αν ολοκληρωθούν οι συνεννοήσεις τριών πλευρών ο Γιώργος Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει μια εμφάνιση ,όχι μόνο έκπληξη ,αλλά τέτοια εμφάνιση που θα προκαλέσει σεισμό στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Μόνο οι φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν και τα τηλεοπτικά πλάνα αρκούν για να φέρουν τα πάνω κάτω».
 
Η ώρα έφτασε λοιπόν για να έρθουν τα πάνω κάτω... Το παρασκήνιο της «εμφάνισης» πλούσιο αφού ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πολύ στενούς φιλικούς δεσμούς με τη Μαριλένα Κοππά, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η κ. Κοππά δεν θα μετακόμιζε στην Αγίου Κωνσταντίνου εάν δεν έπαιρνε το πράσινο φως από τον πολιτικό της μέντορα. 
 
Πολλοί πίσω από αυτή την «εμφάνιση» βλέπουν την αρχή για όσα επακολουθήσουν στο ΠΑΣΟΚ έως τη νύχτα της 25ης Μαΐου... Είναι μια πρόγευση των προθέσεων και διαθέσεων Παπανδρέου που πλέον δεν κρύβει ότι επιθυμεί να επιστρέψει, να εκδικηθεί και να δικαιωθεί. 
 
Η κίνηση αυτή αποτελεί άλλο ένα μήνυμα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος πίσω από τον Φώτη Κουβέλη, μετά τις απανωτές αρνήσεις για σύμπλευση στον χώρο της Κεντροαριστεράς, βλέπει στο πρόσωπό του έναν ακόμη μεγάλο «εχθρό» του ΠΑΣΟΚ.