Με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννη Μώραλη συναντήθηκε η διοικητική επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Ο πρόεδρος, Ν. Μανεσιώτης, και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής έθεσαν υπόψη του υποψήφιου δήμαρχου Πειραιά τα θέματα της πόλης, που είναι συνυφασμένα με την ανάπτυξη και λειτουργία της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη να ληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα αναδείξουν τον Πειραιά σε διεθνές εποροναυτιλιακό κέντρο και θα τον βγάλουν από την αφάνεια και την ύφεση, ώστε να γίνει ένας φιλικός και ελκυστικός προορισμός κρουαζιέρας και όχι μόνο, βάσει των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της πόλης, της αναβάθμισης των λειτουργιών της, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, της λειτουργίας της κυριακάτικης αγοράς, του παράνομου πλανόδιου εμπορίου, της καθαριότητας, των ανοιχτών εμπορικών κέντρων καθώς και της δημιουργίας κεντρικής αγοράς τροφίμων.