ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανώλης Γλέζος: Ακόμα και στα 92 μου δεν δικαιούμαι να απέχω

Δημοσίευση 25 Απριλίου 2014, 10:08 / Ανανεώθηκε 25 Απριλίου 2014, 10:08
Μανώλης Γλέζος: Ακόμα και στα 92 μου δεν δικαιούμαι να απέχω
Facebook Twitter Whatsapp

Τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ανέπτυξε σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ανέπτυξε σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος. Όπως είπε «λίγο πριν κλείσω τα 92 μου χρόνια, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών συναγωνιστών να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο λόγος είναι προφανής: στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω».

 Σημείωσε πως «κι ακόμα υπάρχει ένας ιδιαίτερος, δικός μου λόγος: η κλιμάκωση του αγώνα για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους».
 
Ο Μανώλης Γλέζος καταλήγοντας είπε πως «γέρασα διεκδικώντας γι’ αυτούς και για τη χώρα μας το αυτονόητο: την απονομή δικαιοσύνης. Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω. Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με έναν τρόπο: τη δικαίωσή μας».