Για μεθοδεύσεις που προσβάλουν βάναυσα κάθε έννοια Δημοκρατίας καταγγέλλει η ΝΔ και ο γραμματέας συνδικαλιστικού Γιάννης Μανώλης τον Πρόεδρο της Βουλής για τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι εκλογές του συλλόγου των υπαλλήλων.

Στις οποίες η παράταξη της ΝΔ, ΔΑΚΥΒ ,έλαβε τρεις έδρες ενώ η παράταξη που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη έλαβε 4 έδρες.

Ο κ. Μανώλης καταγγέλλει ότι ψήφισαν παράνομα 74 ειδικοί φρουροί της Βουλής και ότι βρέθηκαν πάνω από 20 ψηφοδέλτια που αντί για σταυρό είχαν κύκλο, τα οποία και χαρακτηρίζει σημαδεμένα.

Στην επιστολή ο κ. Μανώλης απευθύνεται στον πρόεδρο της Βουλής λέγοντάς του ότι "στο ναό της δημοκρατίας οι εκλογές κρίνονται από εκβιασμούς, νοθείες και αντιδημοκρατικές μεθόδους και καταλήγει ότι" το πασοκικό κράτος είναι εδώ, σύντομα θα μας κάνετε να αναπολούμε τις εποχές των πρασινοφρουρών".

Οξύτατη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής ο οποίος μέσω κύκλων του χαρακτήρισε την επιστολή Μανώλη κωμική, τόνισε ότι τις εκλογές δεν κάνει ο Πρόεδρος της Βουλής αλλά ο Σύλλογος των υπαλλήλων και οποίος έχει κάποιο θέμα με τη διαδικασία μπορεί να πάει στα δικαστήρια, ενω πρόσθεσε ότι θα καλέσει το Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ Κώστα Τασούλα προκειμένου να του επισημάνει "την απαιτούμενη σοβαρότητα που θα πρέπει να επιδεικνύουν κάποιοι"