current views are: 1

25 Απριλίου 2014
Δημοσίευση11:36

Συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Τους τελευταίους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και στη συνέχεια μετέβη στο Πρωτοδικείο για να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του.

Δημοσίευση 11:36’
αρθρο-newpost

Τους τελευταίους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και στη συνέχεια μετέβη στο Πρωτοδικείο για να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του.

Τους τελευταίους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και στη συνέχεια μετέβη στο Πρωτοδικείο για να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του.

‘Οπως είπε, συμμετέχουν 116 υποψήφιοι (μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες) εκ των οποίων οι 81 είναι άνδρες και 35 γυναίκες.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως ο συνδυασμός του “Αλληλεγγύη” είναι καθαρά αυτοδιοικητικός και “δεν υπάρχουν σκοτεινές συμφωνίες ή κρυφές αποφάσεις”.

Σε ερώτηση αν είχε συζητήσει με τον περιφερειακό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ Μπάμπη Μπαρμπουνάκη το ενδεχόμενο να κατέβει με την παράταξή του, απάντησε πως τον εκτιμάει βαθιά, συνεργάζεται πολύ καλά μαζί του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και συζητήσεις είχε με πολλά πρόσωπα.

Μεταξύ των 11 υποψηφίων που παρουσιάστηκαν σήμερα περιλαμβάνονται ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την παράταξη της Ν.Δ. Αντώνης Γυφτόπουλος και η περιφερειακή σύμβουλος Ανθή Πορφυριάδου με διαδρομή στο κόμμα της ΝΔ.

Οι υπόλοιποι 9 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι εξής:

Ημαθία:
Καγκελίδης Θεοχάρης (Χάρης) του Νικηφόρου, Δικηγόρος

Θεσσαλονίκη:
Ιγνατιάδης Θεόδωρος του Ευσταθίου, Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Σαμαράς Αντώνιος του Γρηγορίου, Αθλητής, Πρώην Παίκτης Μπάσκετ του Ηρακλή, Δημοτικός Υπάλληλος
Ταφίδης Παύλος του Νικολάου, Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ
Τζιαφέρης Σταύρος του Γεωργίου, Μαθηματικός, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Πέλλα:
Παλίκογλου Κωνσταντίνος του Χρήστου, Πολιτικός Μηχανικός

Πιερία:
Κατιρτζής Δημήτριος του Γεωργίου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής εξιεδικευμένος στην Ειδική Αγωγή, Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Εφέσσου, Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαριτών Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης

Σέρρες:
Αντωνίου Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος ΤΟΕΒ Ηράκλειας και Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικού Διαμερίσματος Βαλτερού, Πρόεδρος Σωματείου Υπαλλήλων ΟΕΒ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Μαργαρώνης Ελευθέριος του Ευσταθίου, Ταξίαρχος Εν Αποστρατεία


σχετικα αρθρα