current views are: 1

27 Απριλίου 2014
Δημοσίευση09:37

Συνάντηση Μιχαλολιάκου με οδηγούς ταξί στο λιμάνι του Πειραιά

Συνάντηση με τους οδηγούς ταξί, στον Επιβατικό Σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά, είχε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Δημοσίευση 09:37’
αρθρο-newpost

Συνάντηση με τους οδηγούς ταξί, στον Επιβατικό Σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά, είχε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Συνάντηση με τους οδηγούς ταξί, στον Επιβατικό Σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά, είχε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν οι οδηγοί ταξί με τον κ. Μιχαλολιάκο να τονίζει ότι «προσπαθούμε μαζί σας όπως καλά γνωρίζετε, να βοηθήσουμε το έργο σας και να βελτιώσουμε και τη δική σας καθημερινότητα και των πολιτών. Μέσα από τη γόνιμη συνεργασία μας 3,5 χρόνια έχουμε δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα».

Δεσμεύτηκε παράλληλα για την κατασκευή τερματικού σταθμού, καθώς όπως είπε, «η βιώσιμη ανάπτυξη του Πειραιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την λειτουργία του λιμανιού ως τερματικού σταθμού για την κρουαζιέρα».

Μιλώντας για τη σημασία που έχει η υποδοχή της κρουαζιέρας στο λιμάνι, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε:  

«Ο Πειραιάς είναι η βασική πύλη εισόδου τουριστών κρουαζιέρας καθώς και η  “πρωτεύουσα” της νησιωτικής Ελλάδας. Αποτελείτε τους καλύτερους πρόξενους στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει η χώρα μας για την κρουαζιέρα. Με καλή υποδοχή, με το οργανωμένο μας Κέντρο Ενημέρωσης μέσα στο λιμάνι και με τον τουριστικό οδηγό που προσφέρουμε με όλα τα όμορφα σημεία του Πειραιά, δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα. Όπως καλά γνωρίζετε τον Πειραιά τον είχαν ξεγράψει. Ο Πειραιάς απουσίαζε από τον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Εμείς έχουμε σχέδιο με το οποίο συνδέεται η κρουαζιέρα με το Δημοτικό Θέατρο, με το Αρχαιολογικό Μουσείο, με την ανάπλαση που πραγματοποιείται από την Ακτή Βασιλειάδη έως και την Ακτή Μουτσοπούλου και με την αγορά, για να κρατηθούν περισσότερες ώρες  οι τουρίστες  στον Πειραιά και να κάνουν τις αγορές τους στην πόλη μας». 


σχετικα αρθρα