Αιχμές κατά της ΝΔ άφησε ο πρόεδρος του κόμματος για την Πατρίδα και το Λαό Βύρων Πολύδωρας

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τόνισε πως «ένας λαός έχει καταστραφεί και μιλάμε για success story, πλεονάσματα, κοινωνικό μέρισμα και έξοδο στις αγορές. Ειδικά ως προς το τελευταίο, το 2009 μας έκλεισαν το διακόπτη της χρηματοδότησης με 129% του ΑΕΠ χρέος και μας βγάζουν τώρα στις αγορές με 159%».

Τόνισε παράλληλα, πως «θέλουμε να υποδεχθούμε αυτούς τους πολίτες που αισθάνονται απογοητευμένοι από την κυβέρνηση ΣαμαράΒενιζέλου», ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «πρέπει να οργανώσει τις αντιφατικότητές του σε ένα νευθύ λόγο»

«Πολιτικά ανήκουμε στο χώρο της κεντροδεξιάς» είπε, ωστόσο όπως επεσήμανε, «είμαστε ανοιχτοί στην αριστερά», ενώ κατήγγειλε και αποκλεισμό των απόψεών του κόμματός του από τα ΜΜΕ.

Επίσης πρόσθεσε, πως η πρότασή του, είναι ανοιχτή, τόσο για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο όσο και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο πρώην υπουργός, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, είπε πως οι «άσοφοι των υπογείων του Μαξίμου» και η «μονταζιέρα» πλαστογράφησαν ότι επεδίωκε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.«Απεδείχθη πως άλλοι ήθελαν αυτή τη συνεργασία και άλλα ανώμαλα», δήλωσε ο κ. Πολυδωρας, σε μια σαφή αναφορά στην υπόθεση του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Ο κ. Πολύδωρας αμφισβήτησε τα ευρήματα των γκάλοπ και κατηγόρησε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων πως «δεν τους νοιάζει» για την αξιοπιστία τους γιατί «την έχουν απολέσει προ πολλού».