Γλέζος: Ο Στουρνάρας δεν υπηρετεί με αυτόν τον τρόπο τη χώρα

Γλέζος: Ο Στουρνάρας δεν υπηρετεί με αυτόν τον τρόπο τη χώρα

Στην δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον προληπτικό έλεγχο των τραπεζών στη Βουλή απαντά σήμερα με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση ο κ. Γλέζος: «H φτωχοποίηση της κοινωνίας, η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και η θεοποίηση του χρήματος αποκαλύπτονται από τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν παίζουμε με το ευρώ. Δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια. Ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος, η ύπαρξή του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία.

Η κυνική και απόλυτη αυτή δήλωση δείχνει ότι επιστήμονες που δεν αμφιβάλουν, δεν αμφισβητούν, αλλά έχουν ως θέσφατο την άποψή τους - και μάλιστα μια τέτοια άποψη - σημαίνει ότι υπηρετούν το παλιό, το παρωχημένο, το αντιανθρώπινο, το αντιεπιστημονικό. Η επιστήμη προχωρά με την έρευνα και η έρευνα με την αμφισβήτηση.

Ας καταλάβει, επιτέλους, ο Υπουργός Οικονομικών ότι με αυτόν τον τρόπο δεν υπηρετεί ούτε τον Άνθρωπο, ούτε την Επιστήμη, ούτε την Οικονομία, αλλά ούτε και τη χώρα. Κρίμα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο