Προσωπική επίθεση σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε τον Χαράλαμπο Αθανασίου ψεύτη και επανέλαβε τις καταγγελίες του περί παρεμβάσεων του στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 

Επικαλέστηκε δε ότι είχε παλαιότερα συνομιλία έξω από το γραφείο του με τον κ. Αθανασίου, κατά την οποία, όπως υποστήριξε, ο υπουργός του είπε ότι παρακολουθεί τις εκπομπές του και τον καθησύχαζε. Επίσης ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που δεν συνυπογράφουν την πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού της Δικαιοσύνης για κατάχρηση εξουσίας και εσχάτη προδοσία διότι, όπως είπε, συμμετέχουν στη συγκάλυψη της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης κατέθεσε επιστολή που, όπως υποστήριξε, έχει λάβει από Έλληνα δικαστή, από την οποία προκύπτει ότι η κ. Κλάπα ορίστηκε ως ανακρίτρια από τον κ. Αθανασίου, όχι με νόμιμη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί από το Συμβούλιο Εφετών.

Πάντως από την επιστολή έχει αφαιρέσει το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, διότι, όπως είπε, «σε αυτήν τη φάση δεν αποκαλύπτω τα στοιχεία».

«Κάτω τα χέρια από τη δικαιοσύνη. Στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει και εσείς θα κριθείτε» είπε ο κ. Κασιδιάρης.