Οι ερωτήσεις της Κωνσταντοπούλου για τον Καψή

Οι ερωτήσεις της Κωνσταντοπούλου για τον Καψή

Περισσότερες από τριάντα ερωτήσεις και επερωτήσεις  για το θέμα της ΕΡΤ και για τις ενέργειες του πρώην αρμόδιου υπουργού Παντελή Καψή  έχει καταθέσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Μόλις πριν από μερικές ήμερες στις 30-4-2014 η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην Βουλή  για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την δραστηριότητα και την προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων ανέφερε «Μοναδική δημόσια τηλεόραση είναι η ΕΡΤ.ΟΙ εργαζόμενοι της δίνουν μάθημα αγωνιστικότητας για αχειραγώγητη ενημέρωσης. Αυτή που θέλει να καταπνίξει η κυβέρνηση . Το να παρατείνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  την ειδική διαχείριση  η οποία μπορεί να φτάσει και τα 4 χρόνια γεγονός που θα είναι εις  βάρος της ενημέρωσης δεν θα καταλήξει πουθενά. Η προσπάθεια αυτή  δεν θα τελεσφορήσει.

«Οι στενοί συνεργάτες έλεγαν ότι η βουλευτής βλέπει καχύποπτα τα σενάρια που τη  παρουσιάζουν να αφήνει στο απυρόβλητο τον Παντελή Καψή αφού σε όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει ο πρώην υπουργός είχε την... « τιμητική » του.  « Ο Παντελής Καψής ήταν κορυφαίο πρόσωπο σε αυτή την διαδικασία έλεγαν οι συνεργάτες της . Πως είναι δυνατόν να αναρωτιούνται κάποιοι εάν υπάρχουν άλλες διαδρομές. Μάλλον τα μυαλά κάποιων  κάνουν περίεργες διαδρομές.» 

Π.Β

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο