Περισσότερες από τριάντα ερωτήσεις και επερωτήσεις  για το θέμα της ΕΡΤ και για τις ενέργειες του πρώην αρμόδιου υπουργού Παντελή Καψή  έχει καταθέσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μόλις πριν από μερικές ήμερες στις 30-4-2014 η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην Βουλή  για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την δραστηριότητα και την προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων ανέφερε «Μοναδική δημόσια τηλεόραση είναι η ΕΡΤ.ΟΙ εργαζόμενοι της δίνουν μάθημα αγωνιστικότητας για αχειραγώγητη ενημέρωσης. Αυτή που θέλει να καταπνίξει η κυβέρνηση . Το να παρατείνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  την ειδική διαχείριση  η οποία μπορεί να φτάσει και τα 4 χρόνια γεγονός που θα είναι εις  βάρος της ενημέρωσης δεν θα καταλήξει πουθενά. Η προσπάθεια αυτή  δεν θα τελεσφορήσει.

«Οι στενοί συνεργάτες έλεγαν ότι η βουλευτής βλέπει καχύποπτα τα σενάρια που τη  παρουσιάζουν να αφήνει στο απυρόβλητο τον Παντελή Καψή αφού σε όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει ο πρώην υπουργός είχε την... « τιμητική » του.  « Ο Παντελής Καψής ήταν κορυφαίο πρόσωπο σε αυτή την διαδικασία έλεγαν οι συνεργάτες της . Πως είναι δυνατόν να αναρωτιούνται κάποιοι εάν υπάρχουν άλλες διαδρομές. Μάλλον τα μυαλά κάποιων  κάνουν περίεργες διαδρομές.» 

Π.Β