Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας το άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής.

«Ο κ. Σαμαράς , ο άνθρωπος οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων υφαρπάζοντας τη ψήφο του ελληνικού λαού, αποκαλύπτεται υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του μνημονίου και της ακραίας λιτότητας» ανέφερε, προσθέτοντας:

Άραγε με ποιους παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς έτσι ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του;

Ο κ. Σκουρλέτης τονίζει ότι «ποτέ άλλοτε μεταπολιτευτικά ο επικεφαλής της ΝΔ δεν χαρακτηριζόταν από ένα τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο. Άλλωστε οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Χ. Α. απέδειξαν πως ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων και εκτινάσσει την ανεργία , που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας .