current views are: 1

5 Μαΐου 2014
Δημοσίευση11:35

Συνάντηση Αβραμόπουλου – Σπηλιωτόπουλου

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Δημοσίευση 11:35’
αρθρο-newpost

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε την αγάπη του για την Αθήνα και εξέφρασε την χαρά του για την επιλογή του κ. Σπηλιωτόπουλου. Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι η παρουσία του έχει διττή σημασία τόσο γιατί τον συνδέουν πολλά με τον κ. Αβραμόπουλο και για το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπήρξε ένας εξαιρετικά επιτυχημένος δήμαρχος της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε:

Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για την πόλη των Αθηνών, την οποία υπηρέτησα για δύο ολόκληρες θητείες και τήρησα και τίμησα στο ακέραιο τη σχέση μου με τους Αθηναίους, οι οποίοι με τη σειρά τους μου έδωσαν τη δύναμη και την ενθάρρυνση τότε να την υπηρετήσω. Είναι εύλογο, λοιπόν, να νοιάζομαι για την πόλη μου. 
Με πολλή χαρά και ικανοποίηση είδα ότι η Παράταξή μας έκανε μία επιλογή στο πρόσωπο του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Πιστεύω, πραγματικά, ότι με τις γνώσεις, την κατάρτισή του, την εμπειρία του, την άποψή του για την κοινωνία και την πολιτική, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μπορεί να αποδειχθεί ένας εξαίρετος δήμαρχος της Αθήνας. 
Θα ήθελα, λοιπόν, σήμερα, για μια ακόμη φορά, όπως συνέβη και στο ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας, να δηλώσω δημόσια τη στήριξή μου, να του ευχηθώ καλή επιτυχία και να τον διαβεβαιώσω ότι, όπως και τώρα, έτσι και μετά τις εκλογές, όλοι εμείς που κουβαλάμε μία εμπειρία από τη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, θα είμαστε κοντά του, για να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους δημάρχους. 
Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία, επιμονή στο στόχο. Αντοχές -δόξα τω Θεώ- δύναμη, ενέργεια έχει μέσα του. Πράγματι, πιστεύω ότι θα δώσει ένα νέο κλίμα, μία καινούργια όψη στην Αθήνα. Η Αθήνα χρειάζεται να ξαναβρεί την κοινωνικότητά της, την αισθητική της, την ανθρωπιά της, τη λειτουργικότητά της και τη λάμψη της. 
Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία.

Από την πλευρά του κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε:

Η παρουσία μου εδώ έχει διττή σημασία. Αφενός μεν συναισθηματικά, γιατί είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο με συνδέουν πάρα πολλά, κυρίως κοινές αρχές, αξίες και ιδανικά. Αλλά και ουσιαστικά, διότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπήρξε ένας εξαιρετικά επιτυχημένος δήμαρχος της Αθήνας. Ένας δήμαρχος ο οποίος παρέδωσε μία άλλη όψη Αθήνας, πιο ελκυστική, πιο φιλόξενη, πιο λαμπερή και κυρίως πιο τουριστική. Αυτήν ακριβώς την Αθήνα θέλω να συνεχίσω κι εγώ. Μ’ αυτή, λοιπόν, την έννοια, η εμπειρία του είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Γι’ αυτό και συζήτησα μαζί του και αντάλλαξα απόψεις γύρω από το πρόγραμμα πώς μπορεί η Αθήνα να γίνει και πάλι πόλη επιλογή ζωής και κυρίως πόλη να επισκεφθεί κανείς, έτσι ώστε με επιμήκυνση τουριστικής ανάπτυξης σε δωδεκάμηνη βάση να αποκτήσουν οι Αθηναίοι εισόδημα, να αποκτήσουν δυνατότητες και ευκαιρίες ζωής, να αποκτήσουν θέσεις εργασίας. 
Η Αθήνα με αυτή την πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, μπορεί πραγματικά να συνεχίσει και να ξεφύγει από αυτό το υπηρεσιακό διάλειμμα των τελευταίων ετών. Να φύγει όσο το δυνατόν από το χαμήλωμα του πήχη των προσδοκιών και να φθάσει στις μεγάλες δυνατότητες, που έχει, να ξαναγίνει η πόλη η ευρωπαϊκή, η πόλη η οποία μπορεί να διεκδικήσει να είναι πρωτεύουσα του πολιτισμού της Ευρώπης.  


σχετικα αρθρα