Προβάδισμα στο δήμο Αθηναίων καταγράφει ο Γιώργος Καμίνης, την ώρα που στο δήμο Θεσσαλονίκης προηγείται ο Γιάννης Μπουτάρης, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ενώ την πρώτη θέση στην περιφέρεια Αττικής καταλαμβάνει ο Γιάννης Σγουρός.

Στο δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης διατηρεί το προβάδισμα και συγκεντρώνει 20,8%, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ) με 15%. Ακολουθούν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 14,1%, ο Ηλίας Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή) με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 10,4%, ο Νικος Σοφιανός (ΚΚΕ) με 8,3% και ο Ηλίας Καπερνάρος (ΑΝΕΛ) 3,2%.

Στο δεύτερο γύρο, ο Γιώργος Καμίνης καταγράφει προβάδισμα έναντι και των τριών υποψηφίων που έρχεται αντιμέτωπος. Ειδικότερα, απέναντι στον Άρη Σπηλιωτόπουλο συγκεντρώνει 40,6%, έναντι 32,5% που συγκεντρώνει ο υποψήφιος της ΝΔ.

Απέναντι στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο νυν δήμαρχος συγκεντρώνει 38,1% , ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ 32,7%.

Απέναντι στον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Καμίνης καταγράφει 55,9% έναντι 19,4% που συγκεντρώνει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης προβάδισμα καταγράφει ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος συγκεντρώνει  το 37% και ακολουθεί ο Σταύρος Καλαφάτης (ΝΔ) με 21,2%, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,9%, ο Γιάννης Δελλής (ΚΚΕ) με 4% και ο Χάρης Παπαγεωργίου (στηρίζεται από ΑΝΕΛ) με 3,1%.  

Στο β’ γύρο, ο Γιάννης Μπουτάρης καταγράφει προβάδισμα 45,1% έναντι 31,7% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης.

Στην πρόθεση ψήφου στην περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός συγκεντρώνει το 23,1% και ακολουθεί η Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) με 17,8%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ) με 10,1%, ο Θανάσης Παφίλης (ΚΚΕ) με 9,5%, ο Παύλος Χαϊκάλης (ΑΝΕΛ) με 8,2%, ο Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή) με 5,1% και ο Πέτρος Μαντούβαλος (στηρίζεται από την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό) με 3%. 

Προβάδισμα καταγράφει ο Γιάννης Σγουρός και στο δεύτερο γύρο έναντι της Ρένας Δούρου καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 43,6% έναντι 34,4% της συνυποψηφίου του.