Επίθεση Πάγκαλου στον Βενιζέλο: Αυτοκτονείς με αυτά που κάνεις με την «Ελιά»

Επίθεση Πάγκαλου στον Βενιζέλο: Αυτοκτονείς με αυτά που κάνεις με την «Ελιά»

«Καταπέλτης» ήταν για μια ακόμη φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο Βήμα FΜ για το ΠΑΣΟΚ, την Ελιά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον η παράταξή του και εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Κινήματος, κ. Βενιζέλο. 

Δεν έχει «μέλλον» με την παρούσα ηγετική ομάδα υπό τις εντολές του Βενιζέλου, δήλωσε ο κ. Πάγκαλος και χαρακτήρισε ως «αυτοκτονία» την στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές και την «Ελιά». «Είναι πράξη αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο κ. Βενιζέλος και είπε με το δίλημμα. Είναι σε ένα άλλο επίπεδο».

«Δεν είμαι τόσο ψώνιο για να παραπονιέμαι ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία μου στις εκδηλώσεις της Ελιάς. Μπορεί να υπήρχαν πιο σημαντικές παρουσίες, αλλά είναι λίγο περίεργο να μην καλεί ο κ. Βενιζέλος αυτόν που ήταν υψηλότερα στην κυβερνητική ιεραρχία του κόμματος του οποίου σήμερα ηγείται. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν ο Παπανδρέου και μετά εγώ, ως πρώτος αντιπρόεδρος, και μετά ο Βενιζέλος» σχολίασε με νόημα ο κ. Πάγκαλος.

Και πρόσθεσε ότι εάν η «Ελιά» δεν λάβει ικανοποιητικά ποσοστά στις ευρωεκλογές θα εγκαταλείψει την κυβέρνηση. «Γιατί να ψηφίσω Βενιζέλο που δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει και δεν μας το έχει πει – ούτε καν το ποσοστό, αν θέλει 4, 5 ή 6% ή 10% και 12 και 15%, διότι το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 45% και βρέθηκε στο 4% και αυτό έγινε επί αρχηγίας Βενιζέλου;».

Σχετικά με την κριτική που δέχεται  ο ίδιος από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με την παρούσα ηγεσία», ενώ διαφώνησε με τον κ. Βενιζέλο ακόμα και στη στάση του στο νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο.

 

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο