Γιάννης Μηλιός: Περιοδεία σε Άρτα και Ηγουμενίτσα

Γιάννης Μηλιός: Περιοδεία σε Άρτα και Ηγουμενίτσα

Στην Άρτα θα βρίσκεται ο  υποψήφιος ευρωβουλευτής, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός την Πέμπτη.

Ο κ. Μηλιός, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 11:00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Κρόνος", με την συμμετοχή της υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου, βουλευτή Άρτας Όλγας Γεροβασίλη και της υπ. Δημάρχου Αρταίων, Λίτσας Κιτσαντά με θέμα: "Τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης της Αριστεράς για την απασχόληση και τη μικρή-μεσαία επιχείρηση".

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, συνάντηση-ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και πολίτες της περιοχής.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ. Μηλιός και η κ. Γεροβασίλη θα μεταβούν στην Ηγουμενίτσα, όπου στις 19:00 θα συναντηθούν, στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής για να συζητήσουν τα άμεσα βήματα για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση.

Ακολούθως, ο υπ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Πέρδικα σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για το μήνυμα των επερχόμενων εκλογών και το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο