current views are: 1

6 Μαΐου 2014
Δημοσίευση10:38

Λοβέρδος: Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός

«Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός» αναφέρει σε δηλώσεις του στον Αθήνα 984 ο Ανδρέας Λοβέρδος καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την «Ελιά» στις ευρωεκλογές.

Δημοσίευση 10:38’
αρθρο-newpost

«Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός» αναφέρει σε δηλώσεις του στον Αθήνα 984 ο Ανδρέας Λοβέρδος καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την «Ελιά» στις ευρωεκλογές.

«Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός» αναφέρει σε δηλώσεις του στον Αθήνα 984 ο Ανδρέας Λοβέρδος καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την «Ελιά» στις ευρωεκλογές.

«Με αυτό το ξεκαθάρισμα απέναντι στον Έλληνα πολίτη όχι μόνο συμφωνώ αλλά μαζί με τον κ. Βενιζέλο συνδιαμορφώσαμε αυτή τη γραμμή την προηγούμενη εβδομάδα. Ταυτίζομαι με την πολιτική αυτή. Μαζί με τον κ. Αηδόνη και με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκροτούμε μια 30αδα βουλευτών στη Βουλή στην οποία στηρίζει η χώρα την πορεία της. Αν εμείς σκεφτόμασταν αλλιώς δεδηλωμένη δεν υπάρχει. Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που λένε ότι και να ψηφίσω το Α ή Β κόμμα της κεντροαριστεράς, όλοι αδέρφια είναι και θα τα βρούνε μετά τις εκλογές. Αν αυτός ο πολίτης ταυτοχρόνως δεν θέλει αστάθεια, θέλει σταθερότητα και συνέχιση της πολιτικής πορείας, φυσικά με διορθώσεις και παρεμβάσεις κοινωνικής συνοχής, αυτή την σταθερότητα δεν την εξασφαλίζει αν δεν ψηφίσει την “Ελιά”» τόνισε.

Οκ. Λοβέρδος είπε ότι «οι πολίτες δημοσκοπούμενοι λένε ότι δεν χρειάζονται εκλογές και πιστεύω είναι μια αθέμιτη αντίφαση να λες δεν θέλω εκλογές και να ψηφίζεις κόμματα που θέλουν να πάει η χώρα σε εκλογές ή δεν μπορούν να το αποτρέψουν γιατί δεν έχουν δύναμη στη Βουλή. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι είμαστε βαθιά δημοκράτες. Δεν μπορούμε άλλα να λέει ο κόσμος και άλλα να κάνουμε εμείς. Αν οι πολίτες επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να πάμε σε εκλογές, δεν θα είμαστε αυτοί που θα παραβιάσουμε τη λαϊκή βούληση. Σεβασμός στη βούληση του λαού, στη λαϊκή κυριαρχία, σημαίνει ότι θα εκτελέσουμε τη βούληση του λαού. Δεν θέλεις σταθερότητα; Δεν θέλεις πορεία ομαλή για να εξασφαλιστεί η ευημερία και η κοινωνική συνοχή; Δεν θες να συνεχίσουμε τις μάχες, όπως δώσαμε για τις λαϊκές αγορές, για το 25ευρο; Για την ανανέωση των συμβάσεων που έχουν συνάψει πολίτες με ακίνητα δήμων; Δεν θέλεις να συνεχίσουμε σε αυτή τη γραμμή; Τότε αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου σε εμάς. Θέλεις; Στήριξέ μας. Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός».

Για την «Ελιά» ανέφερε:

«Δώσαμε με τη συνένωση των δυνάμεων μας μια ευκαιρία να έρθουν κοντά μας άνθρωποι που διστάζουν  να αποδεχτούν κάποιους από εμάς και πιστεύουν στη σταθερότητα της χώρας, στο ρόλο που παίζει η κεντροαριστερά στην Ελλάδα και στη Ευρώπη. Αν ο λαός, σε αυτό το υπαρξιακό ερώτημα που τίθεται για εμάς, απαντήσει θετικά, τότε πιστεύω από τον Ιούνιο και μετά η Ελιά θα γίνει πολιτική στέγη και για άλλους. Θα απευθυνθούμε στη ΔΗΜΑΡ αμέσως».


σχετικα αρθρα