current views are: 3

6 Μαΐου 2014
Δημοσίευση14:48

Γρηγοράκος: Να αποφασίσουν οι πολίτες αν θέλουν να γίνουμε… Ουκρανία

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, χθες βράδυ στο Βόλο για το ΠΑΣΟΚ και τις ευρωεκλογές.

Δημοσίευση 14:48’
αρθρο-newpost

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, χθες βράδυ στο Βόλο για το ΠΑΣΟΚ και τις ευρωεκλογές.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου για το ΠΑΣΟΚ και τις ευρωεκλογές, σε εκδήλωση χθες βράδυ στον Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, σχολιάζοντας τη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι αν η «Ελιά» δεν είναι ενισχυμένη θα υπάρξει κυβερνητική αστάθεια, ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για ένα λογικό δίλημμα, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που αυτή η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, η «Ελιά», στις επόμενες εκλογές να φανεί ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή. Το διακύβευμα που τίθεται στις εκλογές στις 25 Μάη, είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο Ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη». Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο σε μια κυβέρνηση αν λάβει ποσοστό 4 και 5%.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να διαλέξει αν θέλει τη σταθερότητα ή, το βράδυ των εκλογών μια κατάσταση πρωτόγνωρη για το λαό. «Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;», διερωτήθηκε.

Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι «ο αγώνας της “Ελιάς” είναι πολυμέτωπος»

Παράλληλα, επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και «Ποτάμι». «Δεν μπορεί ο κ. Κουβέλης το πρωί να λέει άλλα και το βράδυ να τα αλλάζει. Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορώ να πω κάτι και δεν μπορώ να εξηγήσω το επιχείρημα “ναι στο Ευρώ, καμία θυσία για το ευρώ”.

Για το «Ποτάμι» ανέφερε ότι είναι καινούργιο κόμμα το οποίο δεν προέκυψε από παρθενογένεση και ανέφερε ότι όλοι είμαστε προϊόντα του περιβάλλοντός μας.


σχετικα αρθρα