current views are: 1

7 Μαΐου 2014
Δημοσίευση04:05

Η εμμονή του Πρωθυπουργού με τον Τσίπρα δείχνει πανικό, λένε στην Κουμουνδούρου

Ως ένδειξη πανικού αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ την εμμονή του Πρωθυπουργού να αναφέρεται στην συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 εξ ολοκλήρου στον Αλέξη Τσίπρα και στις θέσεις που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 04:05’
αρθρο-newpost

Ως ένδειξη πανικού αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ την εμμονή του Πρωθυπουργού να αναφέρεται στην συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 εξ ολοκλήρου στον Αλέξη Τσίπρα και στις θέσεις που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης 

Ως ένδειξη πανικού αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ την εμμονή του Πρωθυπουργού να αναφέρεται στην συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 εξ ολοκλήρου στον Αλέξη Τσίπρα και στις θέσεις που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης  ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε αποκλειστικά για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν οι στενοί συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ότι και να τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι εκείνος με εμμονή αναφερόταν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτός ευθύνεται για ότι κακό έχει συμβεί στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταλάβει ότι οι ημέρες της κυβέρνησης του είναι λίγες  αφού τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα δρομολογήσουν εξελίξεις.» 

Η επίθεση του πρωθυπουργού στον Αλέξη Τσίπρα  λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονα προσωπική ,με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ,χωρίς πολιτικά επιχειρήματα και με έντονο λαϊκισμό . 

“Ο Τσίπρας μιλάει για το χθες που έχει χρεοκοπήσει, με το σύνθημά του “go back” είπε χαρακτηριστικά  ο Πρωθυπουργός . Δεν είπε πάμε μπροστά, αλλά πίσω. Πρέπει να προβάλεις το αύριο. Υποσχέθηκε σε χιλιάδες ανθρώπους δωρεάν ρεύμα και πετρέλαιο. Ο κόσμος δεν θα πάει εκεί που υπάρχει ο λαϊκισμός και το “λεφτά υπάρχουν”. Δεν μπορεί να ξαναπάει σε λογικές πολιτικής συντεχνίας”.

Και συνέχισε: “Το χειρότερο είναι -που πιστεύω ότι ο κόσμος το καταλαβαίνει- ότι καπηλεύεται και εκμεταλλεύεται τον πόνο και την οδύνη του Έλληνα. όταν έρχεται το χαμόγελο, χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του. Ο Τσίπρας αναδείχθηκε μέσα από την κρίση και ζει από αυτήν. Όταν φύγει η κρίση, θα εξαφανιστεί και αυτός”. Όταν ρωτήθηκε για τις  εκλογές  αναφέρθηκε και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα και ούτε λίγο ούτε πολύ  ευχήθηκε την ….εξαφάνιση του λένε τα στελέχη της Κουμουνδούρου : “Βλέπω πολύ φευγάτο τον Τσίπρα είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

“Να φύγουμε από το ευρώ, να φύγουμε από το ΝΑΤΟ…”. Εγώ αντίθετα επιστρέφω. Θέλω το αποτέλεσμα των εκλογών να μου δώσει το δικαίωμα να βγω από την κρίση για τα καλά και πιστεύω ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα. Αν δεν του βγει η αστάθεια του Τσίπρα τι θα γίνει; Αντί να μετακομίσει στην Ελλάδα η αστάθεια, θα μετακομίσει στο κόμμα του Τσίπρα”. Ακόμα και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παίρνει μέρος στο   debate με τον Αλέξη Τσίπρα, απέφυγε την απάντηση ρίχνοντας την μπάλα στην εξέδρα. « Αντί να απαντήσει στο γιατί  αποφεύγει να βρεθεί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και να συζητήσει μαζί του για όλα τα θέματα της πολιτικής και της οικονομίας διάλεξε και πάλι το δρόμο της επίθεσης και της συκοφαντίας.»


σχετικα αρθρα