Να πάει σε βάθος η ιστορία της Χρυσής Αυγής τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης ο οποίος εκτίμησε ότι κάποια στοιχεία της δικογραφίας δεν έχουν καμία σχέση στο Δικαστήριο.

Σε παρέμβασή του στο ραδιόφωνο του Real ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι «τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών, να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων».

Συγκεκριμένα, εξήγησε ο κ. Βούτσης, «να σας το πω ευθέως: όταν έρχεται στη Βουλή ότι βρέθηκε μία καραμπίνα με 8 φυσίγγια και με βάση αυτό το στοιχείο γίνεται η παραπομπή για τον εξοπλισμό εγκληματικής οργάνωσης, αντιλαμβάνεστε ότι επειδή όλοι είμαστε εχέφρονες και έξυπνοι άνθρωποι κάτι είναι πίσω από αυτό, δε μπορεί με βάση αυτό να γίνεται η όλη ιστορία και δημιουργείται στον κόσμο ένα κούμπωμα».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «η ιστορία αυτή χρειάζεται να πάει σε βάθος καθώς αν φτάσουν μόνα τους αυτά στο Δικαστήριο είναι φανερό ότι δεν έχουν καμία τύχη, εννοώ σε σχέση με την οπλοκατοχή».