Για «συνέντευξη-παραλήρημα» του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης

«Έχει δίκιο ο κ. Σπηλιωτόπουλος με τη δήλωσή του ότι "δεν είναι ώρα για προσωπικές στρατηγικές". Ο ίδιος, όμως, είναι που, με μοναδικό στόχο την πολιτική του διάσωση, επέλεξε να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Μέχρι σήμερα το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει τις θέσεις μας για την Αθήνα, χωρίς να έχει το πολιτικό θάρρος να παραδεχθεί ότι όσα λέει είναι δικές μας θέσεις.Παράλληλα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με πρωτοφανή τρόπο, προσβάλλει τους Αθηναίους, χαρακτηρίζοντας τον συνδυασμό μας ως μικρό και τον δικό του ως μεγάλο!!!» αναφέρει ο κ. Κακλαμάνης.

«Ας περιμένει, λίγο, αυτό να το αποφασίσουν, με την ψήφο τους, οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι» επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος, προσθέτοντας:

«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση και τον πανικό, στον οποίο βρίσκεται ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε πολιτικές απρέπειες. Δυστυχώς, γι’ αυτόν πλησιάζει η ώρα της αλήθειας και δεν μπορούν να τον σώσουν πια οι δημοσκοπικές αλχημείες»