Ιλαροτραγωδία αποκάλεσε το κοινωνικό μέρισμα η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η ιστορία είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί από την πρόθεση της κυβέρνησης.

Η κ. Δούρου σε συνέντευξή της στο Mega έκανε λόγο για μια λογική παροχολογίας, από την οποία όπως είπε οι πολίτες δείχνουν ότι δεν θα εξαπατηθούν, αφού πρόκειται για «ένα πλεόνασμα που είχε φτιαχτεί από πολιτικές εξαθλίωσης. Εδώ δεν μιλάμε για μια ουσιαστική πολιτική, αλλά για μια λογική αντίδωρου. Δεν είναι κάτι που έχει προετοιμαστεί ορθά. Δεν έχουμε ουσιαστική κοινωνική πολιτική», επεσήμανε. "Το δικό μας είναι ένα πρόγραμμα νομιμότητας, και 'θα ταράξουμε' τους κατοίκους στη νομιμότητα", τόνισε.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι εφόσον εκλεγεί και ορκιστεί θα προχωρήσει την 1η Σεπτεμβρίου σε αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδιασμού. «Αναθεωρούμε τον περιφερειακό σχεδιασμό και δεν "μπαλώνουμε" για να τα έχουμε καλά με την Κομισιόν», πρόσθεσε, λέγοντας πως θα γίνει διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες.