Παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οι κ. Σαμαράς και Καραμανλής είχαν θερμή χειραψία και συνομιλία όταν συναντήθηκαν στην είσοδο του ιδρύματος Καραμανλή στη Φιλοθέη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στεκόταν ο Αντώνης Σαμαράς δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ήταν όλοι εκεί... Από το μνημόσυνο δεν υπήρξαν ηχηρές απουσίες καθώς βουλευτές και πρώην στελέχη έδωσαν το παρών, ενώ το κλίμα ήταν θερμό, «ενωτικό» με τον πρώην πρωθυπουργό να χαιρετά συνεχώς φίλους και στελέχη.

Ο πρώην πρωθυπουργός χαιρέτησε σχεδόν όλους τους παρεβρισκόμενους στο Ίδρυμα Καραμανλή κατά την είσοδό του.

Στους περισσότερους στάθηκε αρκετή ώρα όμως και είχε μια μικρή συζήτηση, όπως ο πρώην ΥΠΕΞ, Πέτρος Μολυβιάτης, αλλά και ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σχεδόν όλα τα μέλη της ΚΟ της ΝΔ παρέστησαν στο μνημόσυνο, μεταξύ των οποίων οι Δ. Αβραμόπουλος, Θ. Μπακογιάννη και Πρ. Παυλόπουλος, Ό. Κεφαλογιάννη, Β. Μειμαράκης, Α. Γεωργιάδης, Φ. Πιπιλή, Κ. Χατζηδάκης, Φ. Πατριανάκου, Δ. Τζαμτζής, Ε. Στυλιανίδης, Γ. Βλάχος, Α. Ντινόπουλος, ο Σ. Ψυχάρης αλλά και Δ. Σταμάτης, ο Θ. Μπούρας και ο Α. Μπέζας και λοιποί.

Από την στενή... καραμανλική «πτέρυγα» φυσικά και δεν έλειψε ο στενός συνεργάτης του Κων. Καραμανλή Π. Μολυβιάτης, ο Αχ. Καραμανλής. Ενώ το παρών έδωσαν πρώην στελέχη της ΝΔ που διεγράφησαν πρόσφατα από την ΚΟ της ΝΔ, όπως οι κ. Β. Πολύδωρας και Χρ. Ζώης και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης. 

Επίσης, παρέστησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Κουμουτσάκος και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ά. Σπηλιωτόπουλος.