Μία νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της πόλωσης ενόψει των διπλών εκλογών. 

Αυτή τη φορά η κόντρα ξέσπασε με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή Στάθη Παναγούλη για αποπομπή στο ειδικό δικαστήριο όσων έφεραν στη χώρα τα μνημόνια.

Στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει κυβέρνηση θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο όσους βουλευτές έφεραν στην χώρα τα μνημόνια αλλά και όσους τα ψήφισαν.

«Θα στείλουμε στο σκαμνί όσους έφεραν τα Μνημόνια. Θα πάμε τους βουλευτές που τα υπέγραψαν στο ειδικό δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης

Άμεση ήταν η απάντηση της κυβέρνησης,  με τον εκπρόσωπο Σίμο κεδίκογλου να ζητεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει τον βουλευτή Στάθη Παναγούλη.

«Στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας παραπέμπουν οι άθλιες απειλές βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα από το βήμα της Βουλής. 

Εάν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον, κατά δήλωση του “τρομοκράτη“ κ. Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα. Να είναι βέβαιοι πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει.» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.