Η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την καταστροφή η οποία επήλθε, μετά την πολιτική που εφάρμοσε και που επέβαλε στην κυβέρνηση τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Κατά την περιοδεία του στον Βόλο ο κ. Καμμένος  τόνισε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν είναι κυβέρνηση ενός εθνικά κυρίαρχου κράτους αλλά έχει καταντήσει ένα όργανο της τρόικας.

«Η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική της ανεργίας, η πολιτική των λουκέτων, είναι η πολιτική αυτή που πρέπει να αλλάξει και οφείλουν να αποζημιώσουν την πατρίδα μας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη ότι το κόμμα του ζητά , μετά την στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων να προχωρήσει μείωση της φορολογίας στο 8% και μάλιστα να έχει ισχύ ,όπως ο νόμος για τη ναυτιλία, δηλαδή συνταγματική ισχύ. «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ανάπτυξη στην πατρίδα μας» και σημείωσε ότι οι ΑΝΕΛ επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, και να γίνουν βουλευτικές εκλογές για μια άλλη πολιτική.

« Η πολιτική της τρόικας, η πολιτική των μνημονίων, η πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας, έχει φέρει την καταστροφή στον τόπο μας. Έχει πάρει το χαμόγελο από τα παιδιά μας», κατέληξε.