Καμμένος: Η τρόικα να αποζημιώσει τους πολίτες για την καταστροφή που έφερε

Καμμένος: Η τρόικα να αποζημιώσει τους πολίτες για την καταστροφή που έφερε

Η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την καταστροφή η οποία επήλθε, μετά την πολιτική που εφάρμοσε και που επέβαλε στην κυβέρνηση τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Κατά την περιοδεία του στον Βόλο ο κ. Καμμένος  τόνισε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν είναι κυβέρνηση ενός εθνικά κυρίαρχου κράτους αλλά έχει καταντήσει ένα όργανο της τρόικας.

«Η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική της ανεργίας, η πολιτική των λουκέτων, είναι η πολιτική αυτή που πρέπει να αλλάξει και οφείλουν να αποζημιώσουν την πατρίδα μας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη ότι το κόμμα του ζητά , μετά την στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων να προχωρήσει μείωση της φορολογίας στο 8% και μάλιστα να έχει ισχύ ,όπως ο νόμος για τη ναυτιλία, δηλαδή συνταγματική ισχύ. «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ανάπτυξη στην πατρίδα μας» και σημείωσε ότι οι ΑΝΕΛ επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, και να γίνουν βουλευτικές εκλογές για μια άλλη πολιτική.

« Η πολιτική της τρόικας, η πολιτική των μνημονίων, η πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας, έχει φέρει την καταστροφή στον τόπο μας. Έχει πάρει το χαμόγελο από τα παιδιά μας», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο