Γράφει η Ντίνα Καραμάνου

Κήρυκας της ηθικής και χρηστής διαχείρισης στην Περιφέρεια και πολέμιος της οικογενειοκρατίας, ο Πέτρος Τατούλης καταγγέλλεται ευθέως για καταπάτηση των αρχών με τις οποίες ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πολιτεύΕται.

Οι καταγγελίες που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Οδυσσέα Βουδούρη είναι πολύ σοβαρές: τόσο που ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ σε μια αποστροφή του λόγου του είπε για τον νυν Περιφερειάρχη: 
«Ελπίζω να μην έχει την τύχη του Άκη Τσοχατζόπουλου».

Όπως κατήγγειλε ο Οδυσσέας Βουδούρης, κατά παράβαση του νόμου που θέλει κάθε Περιφερειάρχη να αποσύρεται αν δικά του ιδιωτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της περιφέρειάς του, ο Πέτρος Τατούλης υπογράφει αφειδώς συμβάσεις για διάφορα έργα, με έναν συγκεκριμένο ιδιώτη: τον αδελφό του Βασίλη Τατούλη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες τέτοιες «συναλλαγές» πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ: από 460.000 έως και 600.000 ευρώ ανά έργο.

Όπως μάλιστα τόνισε ο κ. Βουδούρης, την ίδια ακριβώς τακτική εφαρμόζει και ένας περιφερειακός σύμβουλος, ο Νίκος Γιαννόπουλος «αποδεικνύοντας το οικογενειοκρατικό σύστημα που επικρατεί στην Πελοπόννησο».

Ο κ. Βουδούρης πρόσθεσε ότι πολλές φορές έχει καλέσει τον Πέτρο Τατούλη σε δημόσιο διάλογο, κάτι που ο τελευταίος αποφεύγει συστηματικά.