current views are: 5

12 Μαΐου 2014
Δημοσίευση15:28

Σαμαράς: Γίνεται επανεκκίνηση – Το «πίσω» τελείωσε και πάμε μπροστά (φωτό)

Τα έργα στο κομμάτι της ΠΑΘΕ, Αγία Μαρίνα-Ράχες πάνω από τη Στυλίδα, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την περιοδεία του στο νομό Φθιώτιδας.

Δημοσίευση 15:28’
αρθρο-newpost

Τα έργα στο κομμάτι της ΠΑΘΕ, Αγία Μαρίνα-Ράχες πάνω από τη Στυλίδα, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την περιοδεία του στο νομό Φθιώτιδας.

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Τα έργα στο κομμάτι της ΠΑΘΕ, Αγία ΜαρίναΡάχες πάνω από τη Στυλίδα, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την περιοδεία του στο νομό Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τον αυτοκινητόδρομο μήκους 19,2 χιλιομέτρων που επί της ουσίας αποτελεί το τελευταίο μέρος του επί χρόνια επικίνδυνου Μαλιακού, που είχε αρχίσει το 2007 σταμάτησε το 2009, και ξεκίνησε ξανά το 2012 με στόχο να παραδοθεί στο τέλος του έτους.

Όπως δήλωσε ο κ. Σαμαράς αμέσως μετά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο, «βρισκόμαστε στην περιοχή στην οποία ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο κεντρικός οδικός άξονας της χώρας. Είναι η παράκαμψη της Στυλίδας, που είχε μείνει πίσω πολλά χρόνια- από το 2009 είχαν σταματήσει τα έργα- η οποία εκτελείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία σε λίγους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα έργα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη. Και είναι επίσης μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από εδώ και ο Ε65, ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος της χώρας, που είναι πολυσήμαντης αξίας και ιδιαίτερα για την περιοχή ολόκληρη. Θα έλεγα ότι αυτά τα έργα, όχι μόνο δίνουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά δίνουν και μια ψυχολογία και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς».

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι γίνεται μεγάλη επανεκκίνηση. Αφήνουμε την κρίση πίσω και προχωράμε όπως μας θέλει ο κόσμος, δημιουργώντας και δουλεύοντας με σταθερά βήματα μπροστά. Το “πίσω” τελείωσε. Πάμε μπροστά!».

Αυτός που υποδέχθηκε τον κ. Σαμαρά στο εργοτάξιο δεν ήταν αλλος από τον υποψήφιο της ΝΔ για την Περιφερεια Στερεας Ελλαδας, Κωστα Μπακογιάννη.


σχετικα αρθρα