Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Σταθάκη και Δημήτρη Στρατούλη για τον κατώτατο μισθό.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, δήλωσε πως ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκης, είπε το πρωί ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα επίπεδα του 2009, ενώ λίγες ώρες μετά, όπως επισήμανε, ο κ. Στρατούλης τον «άδειαζε», λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει και μάλιστα με νόμο, ακριβώς αυτό που το πρωί απέκλειε ο σύντροφός του. «Ας μας πει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας, αν μπορεί, τι από τα δύο ισχύει τελικά…», ανέφερε η κυρία Ασημακοπούλου.

Λίγο αργότερα, η Κουμουνδούρου απάντησε με ανακοίνωσή της στη ΝΔ. «Η ανεπίδεκτη μαθήσεως εκπρόσωπος της ΝΔ για άλλη μια φορά πιάνεται αδιάβαστη και μετέρχεται μεθόδους μονταζιέρας. Κύρια εκπρόσωπε, καταλάβετε επιτέλους πως με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο κατώτατος μισθός θα επανέλθει στα προ του μνημονίου επίπεδα. Άντε γεια και ραντεβού στις κάλπες» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.