current views are: 1

13 Μαΐου 2014
Δημοσίευση09:15

Στην Κουμουνδούρου φοβούνται τη μεγάλη ροπή στο… αυτογκόλ

Στην Αγγλία, ένας παίκτης της Λίβερπουλ, ο Μαρτίν Σκρτελ, κατάφερε να μπει στο… πάνθεον της Πρέμιερ Λιγκ.

Δημοσίευση 09:15’
αρθρο-newpost

Στην Αγγλία, ένας παίκτης της Λίβερπουλ, ο Μαρτίν Σκρτελ, κατάφερε να μπει στο… πάνθεον της Πρέμιερ Λιγκ.

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Στην Αγγλία, ένας παίκτης της Λίβερπουλ, ο Μαρτίν Σκρτελ, κατάφερε να μπει στο… πάνθεον της Πρέμιερ Λιγκ. Με το αυτογκόλ που σημείωσε στον αγώνα με τη Νιούκαστλ, έφτασε τα τέσσερα στην φετινή σεζόν και είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει αυτό το… επίτευγμα! Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποδοσφαιριστής, το ρεκόρ του Σκρτελ, θα… κινδύνευε!   

Στα σοβαρά τώρα: Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να συγκεντρώνει πάνω του (με δική του ευθύνη) τα φώτα της δημοσιότητας καλούμενος, κάθε τρεις και λίγο, να απολογηθεί για άστοχες επιλογές ή δηλώσεις στελεχών, φοβίζει την Κουμουνδούρου.  

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχουν είναι τα αυτογκόλ από τα οποία δεν μπορούν να προφυλαχτούν και που ενδεχομένως να ανακόψουν την πορεία προς τη νίκη, κάτι που αυτή τη στιγμή θεωρούν βέβαιο.  

Από την ημέρα που δρομολογήθηκε η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, είχαμε την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία, την υπόθεση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά και προσφάτως τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου περί «αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού». 

Η δήλωση του Μ. Γλέζου ήταν το σοβαρότερο επεισόδιο στο μίνι σίριαλ των αστοχιών, καθώς έβαλε στο τραπέζι ένα ζήτημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει επ ουδενί να συζητάει, καθώς οδηγεί κατ ευθείαν στο τι μέλλει γενέσθαι με το ευρώ και τη δραχμή.  

Το ζήτημα σοβάρεψε περισσότερο με την αποκάλυψη ότι ο Μ. Γλέζος, στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή των Ευαγγελάτου- Χατζή- Καλογεροπούλου (μεταδίδεται καθημερινά στις 14.00 να μην ξεχνιόμαστε) είχε δηλώσει ότι o «εσωτερικός αναγκαστικός δανεισμός», θα αφορά εισοδήματα από 30.000 ευρώ ετησίως, μιας και σε αυτό το ύψος καθόρισε  την έννοια του «πλούσιου» νοικοκυριού». 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε αυτή τη φορά να δηλώσει ότι «σε κανένα από τα προγραμματικά κείμενα και τις επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει η θέση για αναγκαστικό “εσωτερικό δανεισμό”, αλλά για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, που θα φορολογεί τον μεγάλο πλούτο και το κεφάλαιο», κρατώντας επί της ουσίας σαφείς αποστάσεις.  

Για να κλείσουμε όπως αρχίσαμε: Οι «κόκκινοι διάβολοι» της Λίβερπουλ, έχασαν με δύο βαθμούς διαφορά το πρωτάθλημα από τους γαλάζιους «πολίτες» της Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά, εδώ είναι Βαλκάνια… 


σχετικα αρθρα