«Ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας που θα αμφισβητήσει το "επονείδιστο χρέος" είναι η μοναδική λύση για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών» τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να συνεργαστεί με άλλα κόμματα, σημειώνει ότι η κόκκινη γραμμή είναι τα εθνικά θέματα, ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστηρίζει ότι οι πολίτες βρίσκονται «υπό βομβαρδισμό σκληρής προπαγάνδας που θέλει να κρύψει την αλήθεια για την οικονομία» και αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις λέει ότι η αντιμετώπιση που έχει το κόμμα του είναι ίδια με αυτήν που είχε πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012.

«Από τα 7 εκατομμύρια της χρηματοδότησης των κομμάτων οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραμε μόνο 52.000. Δεν φτάνουν ούτε για να πληρώσουμε τα ψηφοδέλτια. Δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε δημοσκοπήσεις» λέει.

Κατηγορεί την κυβέρνηση για άσκηση πολιτικής «υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών» και αναφέρει περιπτώσεις -που σύμφωνα με τον κ.Καμμένο- αποτελούν αποδείξεις των καταγγελιών του, όπως «οι ειδικές ρυθμίσεις για τις τράπεζες», ενώ, όπως λέει, «για χρέος 500 ευρω κατάσχουν μισθούς και συντάξεις».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει, επίσης, ότι τα ΜΜΕ «διόγκωσαν τη Χρυσή Αυγή για να βάλουν στο πλάνο τους "καλούς" και τους "κακούς"», ενώ επιμένει ότι «το σύστημα ευνοεί τη Χρυσή Αυγή». 

Εκτιμά ότι μετά τις ευρωεκλογές «θα εκδιωχθούν απο τα κόμματά τους οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος» και δεν αποκλείει κατοπινή συνεργασία με τμήματα αυτών των κομμάτων.

Τέλος, ο κ. Καμμένος αναφέρεται στο δημοσίευμα των Financial Times για τις εξελίξεις που οδήγησαν στην αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου απο την εξουσία και καταγγέλει τον πρώην πρωθυπουργό, αναφερόμενος στις Κάννες, κατηγορώντας τον ότι «ήταν όργανο κερδοσκόπων».

«Το βράδυ των Καννών ο Σόρος και ο Πόλσεν κέρδισαν δισεκατομμύρια» λέει ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να γίνει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή που θα ρίξει φως στα όσα συνέβησαν εκείνες τις μέρες».