ΝΔ: Εχθρική στάση των συντρόφων του κ. Τσίπρα στη Γερμανία, απέναντι στην Ελλάδα

ΝΔ: Εχθρική στάση των συντρόφων του κ. Τσίπρα στη Γερμανία, απέναντι στην Ελλάδα

Για «εχθρική στάση των συντρόφων του κ. Τσίπρα, στη Γερμανία (Die Linke), απέναντι στην Ελλάδα» έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

 «Είναι απίστευτη η σημερινή αποκάλυψη, ότι οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα, στη Γερμανία (Die Linke) προσέφυγαν στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, ώστε να ακυρωθεί η βοήθεια της ΕΚΤ προς την Ελλάδα! Με προσφυγή του το Die Linke ζητά να ακυρωθεί η δυνατότητα να υπάρξει απεριόριστη βοήθεια σε χώρες όπως η Ελλάδα, μέσω μαζικών αγορών κρατικών ομολόγων που διαπραγματεύονται στην δευτερογενή αγορά» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας μόλις γύρισε περιχαρής από το συνέδριο του Die Linke, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής. Όμως για ποιον ακριβώς λόγο χάρηκε ο κ. Τσίπρας; Και τελικά, τι ακριβώς επιθυμεί; Τι επιδιώκει; Η Ελλάδα να καταστραφεί; Να απομονωθεί; Να μην μπορεί να έχει φτηνή πρόσβαση στην ΕΚΤ; Ας ρωτήσει τουλάχιστον τους "οικονομολόγους" του τι σημαίνει αυτό…» προσθέτει, καταλήγοντας:

«Η στάση αυτή του κ. Τσίπρα, και των συντρόφων του, είναι άκρως αντίθετη με τα εθνικά μας συμφέροντα και καταστροφική για την ελληνική οικονομία».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο