ΣΥΡΙΖΑ: Οι FT εκθέτουν διπλά τους κ.κ. Σαμαρά - Βενιζέλο

ΣΥΡΙΖΑ: Οι FT εκθέτουν διπλά τους κ.κ. Σαμαρά - Βενιζέλο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα δημοσιεύματα των Financial Times και τη στάση που κράτησαν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για επιβεβαίωση των όσων έλεγε από την πρώτη στιγμή δηλαδή ότι μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είχε ντόμινο οικονομικών επιπτώσεων για τις υπόλοιπες χώρες.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά και τα όσα άμεσα ή έμμεσα παραδέχονται Έλληνες και ξένοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν με απόλυτο τρόπο αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε από την πρώτη στιγμή: Ότι δηλαδή, μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ενεργοποιούσε ένα  ντόμινο οικονομικών επιπτώσεων  για τις υπόλοιπες χώρες και θα διέλυε την ίδια την ευρωζώνη, όπως άλλωστε ρητά ομολόγησε και η κ. Μέρκελ. 

Τα γεγονότα εκθέτουν διπλά τον κ. Σαμαρά και τον συνεταίρο του τον κ. Βενιζέλο. Γιατί όχι μόνο συνωμότησαν παρασκηνιακά στις Κάννες με τον Μπαρόζο ώστε να προχωρήσουν σε μια δοτή μνημονιακή κυβέρνηση, αλλά αποδέχθηκαν και να μη διαπραγματευθούν τίποτα, ενώ γνώριζαν ότι κανείς δεν θα τολμούσε να αναλάβει το καταστροφικό ρίσκο της εκδίωξής μας από το ευρώ. Θα τους κρίνει σύντομα ο λαός μας.
 
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο