Πρόσκληση στους πολίτες να στηρίξουν συνδυασμούς που αναβαθμίζουν και κάνουν ισχυρό τον ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, απηύθηνε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης προσθέτοντας ότι η στήριξη σε συνδυασμούς με προοδευτικό πρόγραμμα δίνουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και προωθούν την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

«Για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση καλούμε τους πολίτες, να στηρίξουν συνδυασμούς που δεν υπηρετούν στενούς κομματικούς στόχους» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον συνδυσμό που στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά με τη Μαρία Γιαννακάκη, υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Κουβέλης για τους δήμους είπε ότι, όπως και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μαζί με άλλες δυνάμεις, ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά σχήματα, η ΔΗΜΑΡ στηρίζει στην Αθήνα τον Γιώργο Καμίνη και στη Θεσσαλονίκη τον Γιάννη Μπουτάρη.

«Στηρίζουμε σε όλη την Ελλάδα αυτοδιοικητικά σχήματα ανεξάρτητα από κόμματα και από την κεντρική διοίκηση. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τέτοια αυτοδιοικητικά σχήματα και συνδυασμούς, για να εκλεγούν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι άξια πρόσωπα με προοδευτικά αυτοδιοικητικά προγράμματα» κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.