Επίσκεψη στον Ανισόπεδο Κόμβο του Μεσολογγίου πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σε δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα εργάζονται 4.500 άτομα στο συγκεκριμένο έργο, το οποίο χαρακτήρισε ως πολύ μεγάλο.

Αναλυτικά η δήλωση του Πρωθυπουργού:

«Είμαστε στο έργο του Ανισόπεδου Κόμβου που συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό. Ιονία Οδός σημαίνει η σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σημαίνει Ανάπτυξη ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα.

Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4,5 χιλιάδες άτομα θα δουλεύουν σε αυτό το δρόμο. Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές.

Μια πραγματική κοσμογονία έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε στενά κάθε μέρα των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την Ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας.

Και ταυτόχρονα σηματοδοτείται αυτό που βλέπουμε παντού. Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα. Ευχαριστώ πολύ».

Π.Ρ.