Με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά ο Ελευθέριος Φωτίου του Κωνσταντίνου.

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε στον Πειραιά τον Μάρτιο του 1968.

Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκπλήρωσε την υποχρεωτική ιατρική υπηρεσία υπαίθρου στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς Θεσπρωτίας για 1,5 χρόνο. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό ναυτικό ως επίκουρος σημαιοφόρος,αξιωματικός υγειονομικού, για 23 μήνες.

Ειδικεύθηκε για 6 χρόνια στην γενική χειρουργική στο νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ. Στο ίδιο νοσοκομείο εξειδικευθηκε για 18 μήνες στην εντατικολογία.

Από το 2007 εώς το 2013 υπήρξε επιμελητής χειρουργικής και επιμελητής τμήματος επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά την διάρκεια της νοσοκομειακής του θητείας ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση με διαδοχικές εκλογές στα 5 μελή συμβούλια της ΕΙΝΑΠ.

Διατελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής εταιρείας και ταυτόχρονα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Από τον Νοέμβριο του 2013 είναι χερουργός στό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, προσφέροντας τίς υπηρεσίες του στο Κ.Υ Περιστερίου συμμετέχοντας ενεργά σε πρωτοποριακά προγράμματα προληπτικής ιατρικής

Από τον Μάρτιο του 2014 τοποθετήθηκε αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ του Πανεπηστιμιακού γενικού  νοσοκομείου Αττικόν.

Είναι παντρεμένος με την παιδοψυχίατρο Φρίντα Κωνσταντοπούλου και από τον γάμο τους έχουν δυο παιδιά.