Μια μεγάλη ευκαιρία για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, είναι οι εκλογές αυτής και της επόμενης Κυριακής. Νέα πρόσωπα, πετυχημένοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες στο χώρο τους, καταρτισμένοι επιστήμονες χωρίς τη φθορά της πολιτικής έχουν μπει στη μάχη των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών.

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Κλοκοτάρας που κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα με το συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου για την Αττική.

Επιχειρηματίας και οικονομολόγος, έχει δημιουργήσει την εταιρία Diversa, εισηγμένη στο ΧΑΑ, που περιλαμβάνει τα γνωστά καταστήματα ORA-ORA με οκτώ σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχει ιδρύσει την εταιρεία ACCIS που ασχολείται με οικονομικές μελέτες και οργάνωση επιχειρήσεων.

Νέοι άνθρωποι δίνουν τη μάχη και στους δήμους, όπως ο Κώστας Κώτσης, που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου –Χολαργού με τον συνδυασμό «Μαζί για την πόλη μας» με επικεφαλής τον Ηλία Αποστολόπουλο. Διοικητικός υπάλληλος στο ΟΑΚΑ, με μεταπτυχιακό στο Sport Management και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, ο Κώστας Κώτσης ζει με τη γυναίκα του Νίκη και τα δυο του παιδιά ως ενεργός πολίτης στο δήμο, γνωρίζοντας τα καθημερινά προβλήματα που έχουν κάτοικοι και επιχειρηματίες.

Π.Ρ.