Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή λίγη ώρα μετά η μετάδοση των πρώτων αποτελεσμάτων από τα exit-poll. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Σοκ και δέος στα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων από την ραγδαία άνοδο των Εθνικιστών - Παρουσιάζουν μόνο δείγμα από τα exit-poll. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα στον Δήμο της Αθήνας. Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ βρίσκονται σε πανικό και αδυνατούν να διαχειριστούν τα υψηλά εκλογικά ποσοστά της "Ελληνικής Αυγής" στον μεγαλύτερο Δήμο και την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.  Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο στην τηλεόραση απέχουν ασφαλώς από την πραγματικότητα, καθώς οι ίδιοι οι δημοσκόποι εμφανίζουν το 75% του δείγματος και μεγάλες αποκλίσεις στα ποσοστά των υποψηφίων.

Όπως όλα δείχνουν παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι, ιδίως στον Δήμο της Αθήνας, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον δεύτερο γύρο. Στην περιφέρεια Αττικής ο Ηλίας Παναγιώταρος μάλλον κατακτά την τρίτη θέση. Η αποψινή νύχτα θα είναι μακρά και το Σύστημα του μνημονίου και της προδοσίας έχει ήδη αρχίσει να τρέμει. Η Χρυσή Αυγή θα σας ενημερώνει πρώτη για την ροή των πραγματικών αποτελεσμάτων».