Αισιόδοξος για νίκη στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκε ο υποψήγιος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Ο δήμαρχος Πειραιά τόνισε ότι κάποιοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν ξέρει ποιος τελικά θα κόψει το νήμα της επόμενης Κυριακής.

«Ξέρετε με ποιους απέναντι αγωνιστήκαμε και δώσαμε τον αγώνα μας με κανόνες δημοκρατίας και θα τον δώσουμε μέχρι τέλους» είπε.

Ευχαρίστησε τους συνδυασμούς του Θοδωρή Δρίτσα, της Ελπίδας Παντελάκη, του Σήφη Βουράκη, του Αντώνη Καλογερόγιαννη και του Θανάση Διαβολάκη.

Ο δήμαρχος Πειραιά είπε επίσης ότι θα καταστήσει την κυβέρνηση υπεύθυνη για την ήρεμη διεξαγωγή των εκλογών αυτή την εβδομάδα που ξεκινάει για ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα και για εφαρμογή όλων των νόμων.

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να επιτρέψει διχαστικά φαινόμενα, δήλωσε εγγυητής της ενότητας του Πειραιά και του πειραϊκού λαού και κάλεσε τους Πειραιώτες να είναι σε ετοιμότητα μάχης για τη δημοκρατία, μάχης για το ήθος στην πόλη.

Κάλεσε επίσης τα στελέχη του συνδυασμού του να μην απαντούν στις προκλήσεις και ανέφερε ότι κάποιοι θα κυκλοφορήσουν μέσα στην εβδομάδα και κίτρινα και πράσινα κασκόλ και θα εμφανίσουν περισσότερους έξω από τα εκλογική τμήματα.

«Δεν τους φοβόμαστε απλά τους αγνοούμε. Σεβόμαστε απλώς και τιμούμε τον πειραϊκό λαό και τα παιδιά μας» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά και ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και τους εθελοντές του συνδυασμού του.