Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

«Σήμερα έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε δήλωσή του στα Προπύλαια.

«Σήμερα οι Αθηναίοι ψήφισαν για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη. η ανοιχτή πόλη έδωσε αυτόν τον αγώνα για μια Αθήνα της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας, μια Αθήνα πόλη για όλους. το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί πρώτη δικαίωση. Ευχαριστούμε του ςπολίτες για την εμπιστοσύνη».

Ο κ. Σακελλαρίδης άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Καμίνη λέγοντας ότι «όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι. Η πόλη χρειάζεται δημοτική αρχή διπλα στους ανθρώπους της».

Παράλληλα, τόνισε ότι «το ποσοστό του νεοναζιστικού μορφώματος αναδεικνύει την ανάγκη να μην υπάρξει εφησυχασμός. Καλούμε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες σε πλατιά συμμαχία για το μέλλον της πόλης. Για να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια και την κοινωνική προστασία στις προτεραιότητες του δήμου. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα. Ούτε μια μέρα χαμένη. Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα».