ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεμόπουλος: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2014, 01:59 / Ανανεώθηκε 19 Μαΐου 2014, 01:59
Τρεμόπουλος: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας
Facebook Twitter Whatsapp

Η παράταξη «Οικολογία- Αλληλεγγύη» στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τους αγώνες της, τόνισε ο επικεφαλής της Μιχάλης Τρεμόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Η παράταξη «Οικολογία- Αλληλεγγύη» στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει τους αγώνες της, τόνισε ο επικεφαλής της Μιχάλης Τρεμόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Οικολογία-Αλληλεγγύη, με τους αγώνες που συλλογικά δώσαμε εδώ και χρόνια, έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες στην κοινωνία. Θα συνεχίσουμε ν' αγωνιζόμαστε το ίδιο δυναμικά ενάντια στη διαφθορά, την αδιαφάνεια, την εκποίηση των συλλογικών αγαθών και την υποβάθμιση της ζωής και της φύσης» δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος και σημείωσε:

«Η επανεκλογή μας στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και η επιβράβευση αντίστοιχα των μελών μας στα δημοτικά σχήματα, που στηρίξαμε, αποδεικνύουν ότι οι οικολογικές αξίες θα συνεχίσουν να έχουν τους υπερασπιστές τους, μέσα κι έξω από τους θεσμούς, και κυρίως στα κινήματα των πολιτών. Τα προβλήματα παραμένουν και όσοι τα αναπαράγουν θα μας βρουν μπροστά τους, με την ίδια συνέπεια και μαχητικότητα που χαρακτηρίζει την ιστορία μας».