Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η μάχη για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, την Αθήνα, αν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Singular Logic, εκτός μεγάλης έκπληξης, ο απερχόμενος δήμαρχος Γ. Καμίνης φαίνεται να επικρατεί με μία μονάδα - ίσως και λιγότερο απο τον υποψήφιο που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη.

Ωστόσο, ακόμη ένα ντέρμπι παίζεται και για την τρίτη θέση, καθώς ο Α. Σπηλιωτόπουλος, που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ, προηγείται με λιγότερο από μία μονάδα από τον Ηλ. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, καθώς ο τελευταίος σε σχέση με τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έχει τριπλασιάσει τα ποσοστά της παράταξής του.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, με ενσωματωμένο το 60%, ο κ. Καμίνης συγκεντρώνει το 21,05% έναντι του 20,6% που λαμβάνει ο Γ. Σακελλαρίδης, ενώ ακολουθούν με 17,05% ο Α. Σπηλιωτόπουλος και ο Ηλ. Κασιδιάρης με 16,15%.

Ο κ. Καμίνης, το υψηλότερο ποσοστό του το έλαβε στο 1ο διαμέρισμα με 26% και το χαμηλότερο στο 3ο διαμέρισμα με 17,5%. Ο κ. Σακελλαρίδης το υψηλότερο το έλαβε στο 3ο με 22,3% και το χαμηλότερο στο 4ο με 18,39%. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό στο 1ο διαμέρισμα με 18,2% και το χαμηλότερο στο 3ο με 15,5%, ενώ τέλος ο κ. Κασιδιάρης έλαβε το υψηλότερο ποσοστό στο 4ο με 20,2% και το χαμηλότερο στο 7ο με 13,6%.