Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.

Τρία σημαντικά γεγονότα, σημείωσε ο Μανώλης Γλέζος σχετικά με τις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγόρησε ότι συγκρίνει με δόλιο τρόπο τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών με αυτά των βουλευτικών.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη οκ. Γλέζος τόνισε: «Θέλω να σημειώσω ένα δόλιο θέμα που θέλουν να συγκρίνουν τα ποσοστά των βουλευτικών εκλογών με τα ποσοστά των αυτοδιοικητικών, είναι δόλιο. Αν θέλουμε να κάνουμε συγκρίσεις να συγκρίνουμε τα συγκρίσιμα στοιχεία. Πόσο είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές; 5,8%. Πόσο έχει τώρα; 20%. Αυτό να συγκρίνουμε. Αν θέλουν να συγκρίνουν με εθνικές εκλογές, να πάνε τότε να κάνουν εθνικές και να συγκρίνουν τα ποσοστά» είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ οι χθεσινές εκλογές έδειξαν τρία σημαντικά γεγονότα.

Πρώτον, σύμφωνα με τον κ. Γλέζο είναι οι Σκουριές. «Ο δήμος αυτός ύστερα από δημοκρατικές διαδικασίες εξέλεξε τον υποψήφιο που αντιτάσσεται στο ξεπούλημα της ελληνικής γης και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Δεύτερον, στο δήμο θεσσαλονίκης κλήθηκαν οι δημότες και με μια συντριπιτκή παρουσία είπαν όχι στο ξεπούλημα του νερού.

Τρίτον, έγιναν αυτοδιοικητικές εχθές και ανοίξαμε τα θεμέλια για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο και για τον λαό μας και για τα παιδιά μας.» κατέληξε.