«Παρακολούθησα το εκλογικό αποτέλεσμα εντυπωσιασμένος με την ψυχραιμία μου. Είχαμε τις ενδείξεις και ειδικά τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο δεν περίμενα ένα τόσο καλό αποτέλεσμα» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή του στο Star.

Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα. 

Ο κ. Σακελλαρίδης παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο αλλά και στον κ. Γιώργο Καμίνη για ένα δημόσιο debate μεταξύ τους για τα βασικά θέματα του δήμου Αθήνας, όχι σε στενά επικοινωνιακά πλαίσια, αλλά στο αμφιθέατρο του Αθήνα 98,4.

Όπως εξήγησε σχετικά με το μήνυμα του αποτελέσματος, «Για τον κ. Καμίνη έχω την αίσθηση ότι απορρίφτηκε από τον κόσμο. Όταν είσαι εν ενεργεία δήμαρχος και λαμβάνεις ένα τέτοιο ποσοστό τότε πιστεύω ότι ο κόσμος αξιολόγησε το έργο του κ. Καμίνη αυτά τα 3,5 χρόνια.

Με προβληματίζει επίσης το υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Κασιδιάρης είναι εκπρόσωπος ενός ναζιστικού μορφώματος. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στο β΄ γύρο». 

Ο κ. Σακελλαρίδης θεώρησε ότι σημαντικό ρόλο στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα παίξει το καθαρό μήνυμα των υποψηφίων, ενώ ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά την εγκατάλειψη που ζει η πόλη. «Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα πάμε καλά στον επόμενο γύρο» τόνισε.